tisdag 24 oktober 2017

Nu går det inte att förneka - hösten är verkligen här



De senast veckorna har bjudit på rätt fina dagar, men i helgen som var började kylan göra sig påmind.



Frost i lagom mängd kan vara riktigt fint, men det är skönt när den försvinner på dagtid i alla fall. Jag gillar hösten och framför allt färgerna som exploderar, men jag är glad så länge jag slipper skrapa rutor på morgonen.



Speciellt är kontrasterna stora då vi helgen innan den senaste var en sväng till Stockholm som var brittsomnarvackert. Vi passade också på att titta på Cirque de Solei i Globen. En oförglömlig upplevelse.



Hemma igen var det så dags att återgå till vardagen och kylan. Men vardagen hade några guldkorn i beredskap. Först och främst ett firande av de fotbollstjejer som lyckats kvala till Elirettan. Däribland kollegan Malin.



Sen den fina chansen att under en vecka få vara gästinstagrammare för lokomotiv Bollnäs och visa mina bilder.


Och så alla härliga höstvyer att fotografera.











Helgen som var ägnade vi också till att göra tomten redo för vintern. Det är ju en hel del som ska göras, men nu är trädgårdsmöblerna under tak, rosor och vinstock skyddade, krokusar i jorden och årets sista nyponsoppa kokad.



Sällskap hade vi hela tiden av en busig fyrbening. Oavsett om det var upptagning av frostskadade sommarblommor, plantering av nya eller nedmontering av hammock.



Fast i slutändan var träden mer spännande än det husse och matte gjorde. Våt lilla trädkramare,



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar